ge mig på ge mig gav mig

Jag försöker ge mig på 7 mg men det går inte så bra. Gick i tre dagar, sen fick jag totalångest och höjde och mådde bra igen.



Det blir väl som det brukar.





Jag är dålig på dansen just nu. Jag övar inte, gör bara styrelsegrejs.

Det är kul dock.








Nu är det såhär

Jo jag tänker att jag ska uppdatera men jag har inte så mycket att skriva om Cipralex och jag vill inte lika mycket längre skriva om vad som händer i mitt liv. Det händer mycket.

Jag tror det är en bekräftelsegrej. Jag skrev innan för behov av bekräftelse eller av att synas på något sätt men nu får jag så mycket bekräftelse och uppmärksamhet och känner inte behov av det på samma vis.

Jag har fått styrelseuppdrag i en förening som tar massor av tid och kraft men är jättekul.


Jag är typ chef på mitt jobb. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) (eller arbetsledare typ) (för jag är bäst) ( 3000 kr löneförhöjning, underbart)


Jag är förälskad. Tyvärr i två personer. Det funkar inte. Öppna förhållanden, nu har jag testat det, det blev soppa och tårar. Jag ska försöka ha en av dem som min vän och en av dem som min kärlekspartner men vi får se om det går att reda ut.

(Han är så fin, så himla mycket snällare än jag trodde han var från början, och dessutom så underbart smart och verbal, älskar när han pratar, och insiktsfull är han och öppensinnad och lagar fantastisk mat till mig, sen dricker han alldeles för mycket och det kommer bli svårt med det för det gör ju jag också men just nu är det så fint)



Jag är på 8 mg cipralex och jag är blygare än förr och rodnar lättare. Mer känslig. Tycker inte om det, det är obehagligt. Men det är väl jag som kommer fram antar jag och det är väl det jag vill....








RSS 2.0