Siffror

Jag är nog nere på 9 mg nu helt och fullt om det inte går fel igen och jag har haft sex med 7,8% av mina facebookvänner.

Passion

Tagit 10 mg i två dagar eftersom jag varit på festival och inte velat greja med det där bland alla. Lättare att bara ta två tabletter än att droppa droppar i glas och dricka.


Och så har jag inte brytt mig. Det hade kunnat gå i tältet såklart.  Jag har mått bra.



Har haft fantastisk helg. Dansat såklart. Jazz- och swingfestval som jag inte hade råd med men var volontär och hjälpte till att lägga dansgolv innan så jag fick danskurser och kvällar och mat gratis.

Trött var jag. Det är så fysiskt krävande det här. Benen, fötterna, KNÄNA! Herregud. Konditionen. Har lärt mig dansa snabbt som in i. Snabbt som in i! Ojojoj.

Just nu är min skräck långsam lindy, sån där jättelångsam för det ger så mycket utrymme för egna improvisationer och jag kan dem inte. Och det är svårt att röra sig långsamt snyggt till musik. Man tappar balansen ju. MEN jag hade en så himla bra en dans med en karl, en långsam dans och det var så bra!


Vad jag ÄLSKAR det, att umgås via dans. Man känner inte personen, eller så känner man personen, men man umgås genom puls, och genom den energin som uppstår i det man gör, och man kanske inte ens tittar på varanda i dansen för man koncentrerar sig men man har så mycket kontakt.


De här två gör det. De är grymmeproffs men här showar de inte utan dansar med varandra. Musik först, en minut in eller så visar de dansen.

Och de här gör det.



Sen är det många danser som inte funkar och man får inte kontakt och man lyckas inte men jag glömmer bort det.




Ja jag inser att ingen som läser detta klickar på mina länkar och kanske är trötta det där danstjatet men nu är det ju min blogg, min egen. Snart är det äntligen äntligen dags för http://www.herrang.com/ , världens största, jag har längtat och fantiserat och planerat i ett år. Det var för ett år sen det började på allvar, den här febern, kärleken.




Jag är inte så bra än men det tar sig, ja det gör det verkligen.





Jag har aldrig kunnat röra mig. Jag har aldrig kunnat dansa eller göra saker snyggt med kroppen men det har ju varit fel... det har ju varit fel dans, jag kan fortfarande itne dansa improvisationsdans på nån klubb eller så, jag kan inte salsahöftvicka men sing me a swing song och ge mig en partner så  blir det så bra så.

....

Ok, tre dagar av 9 mg med helt ok mående.

.............

DET. GÅR. INTE.



Det går inte.




Jag är fast i detta för alltid.

Det finns inte ord för hur mycket jag hatar det här.

RSS 2.0