Blues

Jag har inte brytt mig ett dugg om sänkningar av medicin nu, jag har bara dansat.



Varit i Göteborg och dansat blues på riktigt för första gången. Det var så underbart. Inte som lindy, utan långsamt, inga bestämda steg, bara musik och känsla styr det. Många vill inte dansa blues för det är för intimt har jag förstått men då är jag en sån som gillar intimt då. Och det var liksom inte konstigt, inget dirty, bara mysigt och respektfullt och magnetfält mellan människor. 


Fantastiskt bra band som spelade och par på golvet liksom i trans, blundande, inne i dansen, långsamma långsamma rörelser.

Dansade en endaste dans med han som är min danslärare, jag fattar inte vad det är för magi han gör, han får mig att göra rätt liksom, han är helt otrolig. Dansade och dansade gjorde jag och så öppnade jag ögonen och upptäckte att han tittade på mig. Attans. Han kan inte titta på mitt ansikte när vi gör en sån grej! Jag tyckte det var fantastiskt men han sa tack och gick efter en dans. Lite ledsen blev jag men jag fåt ju förstå att jag inte kan jämföra mig med de där bra-a.

Här bluesdans. Och skitbra låt, Feeling good av Nina Simone.




Jag vet inte när jag ska sänka. Jag vill inte. Så det så.





My daddy rocks me with one steady roll.
There's no slippin' when he once takes hold.
I looked at the clock and the clock struck one.
I said "Now Daddy, ain't we got fun."
He kept rockin' with one steady roll.

My man rocks me with one steady roll.
There's no slippin' when he once takes hold.
I looked at the clock and the clock struck three.
I said "Now Daddy, you a-killin' me!"
He kept rockin' with one steady roll.

My man rocks me with one steady roll.
There's no slippin' when he once takes hold.
I looked at the clock and the clock struck six.
I said "Now Daddy, you know a lot of tricks!"
He kept rockin' with one steady roll.

My man rocks me with one steady roll.
There's no slippin' when he once takes hold.
I looked at the clock and the clock struck ten.
I said "Glory! Amen!"
He kept rockin' with one steady roll.






Jag har ju dansat blues förr men inte på riktigt.

......

Förresten har jag fått fler arbetsuppgifter, riktiga.


Min nya chef har gett mig en massa nya grejer, jag är inköpsansvarig för barn och ungdomsföreställningar i kommunen. Det du.

fuskare

Jag fuskar och smiter, jag sänker inte igen.


10 mg är jag på och jag reagera på varenda liten yrselgrej och ångest och glädjefall och illamående, och det händer alltihopa med jämna mellanrum men jag vet inte vad det beror på. Jag inbillar ju mig att det är cipralex.


Det var ju så för några år sen att jag låg på en viss dos och hade gjort det länge på samma och började uppleva utsättningssymptom fast jag inte ändrat dosen. Toleransökning alltså. Och när jag höjde med litegrann försvann det.

Toleransökning finns inte sa läkarna och sen kom de på att jo det gjorde det visst.


Så därför tror jag att även om jag inte sänkt på ett tag så kan jag ändå reagera på det. Men jag vet inte. Jag vet också att jag är extra uppmärksam och känslig för det och allt som liknar det.




...



Har träffat valppojken ikväll, har smaken av honom kvar och längtar och saknar. Han har makten nu igen, jag måste försöka ta över. Det blir fel.



rapport

Bra danskväll förutom ett plötsligt ångestutbrott mitt i allt och jag drig mig undan i ett hörn men sen gick det över och jag dansade igen. Och på vägen hem blev jag yr, jätteyr. Det gick också över.


Jag har sträckt höger häckmuskel.

padadadadadam

När ska jag testa 9 mg igen?




Stressigt liv just nu. Alla dagar är fullbokade av aktiviteter, behöver lite lugn och vila. Sömn.

Har läst min egen blogg och blir påmind igen om att det går att sänka. Och om hur mina relationer till andra människor... hur jag byter. Jag har nu en vän igen, men denna gången är det en alldeles platonisk relation.


Jag har en alldeles egen danspartner som jag övar med en massa. Han är en man. Han har en sambo. Vi kramar varandra och dansar med varandra och pratar massor massor och umgås men det är ingen kärleksrelation. Det brukar inte funka sånt men vi får se. Han är lite annorlunda andra, han beter sig inte som de brukar.

dansakrobatik

Jag har i helgen gjort volter och klättrat och blivit kastad runt huvuden och över ryggar och inte slagit i golvet särskilt illa. Bara lite blåmärken och dödsslutkörd i musklerna.

Det är alltså meningen man ska sätta in det i dans också men dit har jag inte kommit.



Jag kan fortfarande inte få inbäddningskoderna att funka men här finns mycket av det jag gjort i helgen fast gjort av proffs och till och med skaparna av det. Det är det underbara dansklippet från filmen Hellzapoppin' från 1941.



Titta på det, det är fantastiskt! De dansar i en fart som... det är inte så jag gör.




Jag är på 10 mg. Jag vet inte hur jag ska göra. Jag vågar inte. Jag vill inte!!!! Jag vill bara inte det där.


Jag vill inte.








Jag mår normalt. Jag vill vara normal hela tiden, jag vill vara normal.





dans

Internationella kvinnodagen. Jag borde tänka på feminism men det gör jag inte.


Jag borde tänka på mitt jobb men det gör jag verkligen inte, inte ens när jag är på jobbet. Jag tänker bara bara på dans dans dans.



Privatlektion idag, hemsk. Jobbigt. Han är så skrämmande denna man som försöker lära mig, jag klarar inte av hans uppmärksamhet. Jag blir stel för han är en sol. Jag kan knappt möta hans blick. Idiotiskt. Han kan inte lära mig dansa när jag reagerar så på honom. Sluta vara så självmedveten säger han, sluta med den jävla loserattityden säger han (han svär mycket), slappna av säger han. Haha, slappna av....

Efter lektionen stannade jag kvar en stund och han frågade om jag ville dansa, bara dansa utan att han sa vad jag gör fel. Min dröm, att dansa med honom, bara honom, ensam, gick i uppfyllelse och krossades på samma gång för jag KUNDE INTE alls, jag förvandlades till hon den stela, nervösa och jag darrade och fick yrsel och bara kunde inte.




Attans mög.

Självmedveten, medveten om vartenda fel jag gör, om att min kropp inte är en sån kropp som dansar egentligen.


(Nej inte sex, dans!! OM jag släpper igenom det, att han är dödsattraktiv, då blir det ännu värre, ännu mycket värre. Jävla skit.)


Ok det var bara en, en människa, två timmar, det gör inget.



Har träffat litet barn. De gör mig mjuk i kroppen, små barn. Jag vet inte hur man hanterar dom men jag älskar dom.




Är liten.


Är ganska liten.








s.sjv huhu

hej det är jag







Jag klarar inte under 10 mg. Är nu på 10 igen och mår ok, normalt.



Klarade inte dans idag.







Har varit på akrobatikkurs i helgen, så kul! Ont överallt, träningsvärk och det gör inget men jag har också ont i foten för jag bonkade ner i golvet några gånger när jag blev kastad. Dumma förare, de skulle ju hålla i mig på nervägen också. Och dumma jag som inte hade bättre skor på mig.



aaaaa

Det verkar som om jag är beroende av Atarax också. Ännu en medicin som inte ska vara beroendeframkallande men varenda gång jag inte tar den så blir det koko.


Och nu har jag inte tagit den och så tog jag en och nu... mår jag  som vanligt igen.



Jävla helvete. Jag vill vara normal av mig själv!!!

sss

Allt är åt helvete plötsligt.


Men det går väl över. Jag kan inte förklara det som händer i min hjärna och kropp ibland. Bara FELFELFEL.


Tankar fungerar inte, jag uppfattar saker annorlunda, känner orimliga känslor och jag blir så rädd, vem ska fixa det? Om det släpper helt och jag hamnar på psyk finns det inget sätt att... komma rätt.

RSS 2.0