uppdatering

Det är faktiskt folk som läser min blogg trots att jag knappt skriver och inte om nedtrappning heller.






Jag vet tre tror jag men vilka är de andra?






Har haft intressant helg. Har massor av nya vänner. Det är helt fantastiskt underbart roligt att få vara med. De vill vara med mig och ringer mig och bjuder in mig!

Lyssnar på Jenny Almsenius och tycker hon är så himla bra. Såg henne live, hon har magnetutstrålning och tar över hela scenen.












...



Fick för någon vecka en en blombukett av ett blomsterbud, en stor bukett och en vas också till. Ett kort med texten Kram/ M. Jag hörde av mig till herr F för hans förnamn börjar på M, jag var säker på att det var han men det var det inte. Undrade några dagar innan jag fick veta att det var Martin, min kompis som tyckt det var roligt att retas med mig. Jag tyckte inte det var roligt. Jag gillade ju tanken på en hemlig beundrare, även om jag inte tycker riktigt om hemliga blommor.


Vet inte om jag är oromantisk som mest blev irriterad? Antar det. Sen var det ju inte romantik han ville ge mig heller.


Jag har träffat en karl igen. Tyvärr bor han i Göteborg. Får se vad det blir av det.

jobb

Jag är lat lat.



Skulle jobba idag, måste verkligen, det är mycket med det nya. Boka föreställningar, ringa artister och förhandla priser och publikantal och leta lokaler och kolla av teknikkrav och inte krocka med andra evenemang. Och så folk från olika delar i kommunen som ringer mig och säger att vi vill ha mer, det förstår du väl, du måste lägga fler föreställningar här, nej inte den, den kan vi inte marknadsföra.


Idag skulle jag göra sånt men istället facebookar jag och dricker kaffe.



ssssssssssssssadfa

Herregud vad min kropp är sliten.


Jag antar att jag måste tvinga mig att vila den trots att jag inte inte inte vill missa allt härligt. Dans borde inte vara så ansträngade och kropssnedbrytande men det är det. Många timmars dans utan uppehåll dag efter dag är det.



Det har gått ett år sen jag startade denna blogg med avsikten att bli medicinfri. Jäklar vad jag har misslyckats.


10 mg är jag på.

Mer blues

Jag bör nog starta en dansblogg istället för här stämmer ju inte saker och ting.


Jag har dansat hela helgen, hela natten, hela dagen, träffat massa folk, varit skitsnygg.

RSS 2.0