Semester

Hemkommen från Wonderland.



Ett bett i tiden har de här dagarna varit, hur många de nu var, en och en halv vecka ungefär. Har inte vetat vad det var för dag knappt och inte tittat på klockan, levt en halvtimme i taget. Så skönt, så otroligt skönt. Jag har dansat på nätterna, en helt magisk fantastisk natt konstant till klockan 7.40 på morgonen, jag var lysande, att vara mig den natten var 100 gånger bättre än att vara Baby i den där slutscenen. Vi hade halva golvet och folk stannade och tittade på oss, det var otroligt, otroligt! Det var inte lindy, det var blues vi dansade. Gud. Ja.


Sekt den här världen, fast utan det dumma med sekter, det där att man inte får lämna och så.


Jag har helt kladdat till det med medicinen men jag orkar inte bry mig om det just nu. Det var värt det. Är på 10 mg igen.




Har varit jobbigt också, ingen sömn, massvis av folk överallt, ljud alltid. Höga ljud, musik, folk som pratar i mikrofon i tälten där kurserna hålls, trummor från afrikanska musiker som inga öronproppar i världen kan stänga ute, folk som sjunger, skriker, ÖVAR STEPP HERREGUD VILKET LJUD!!. Ingen sömn. Miljoner grader varmt i tältet när solen är på, kallt på natten.


Mygg.



Men jag kan inte tänka mig att det kan finnas ett ställe på jorden där det är mer fest och glädje än på detta stället.


Alla människor, det finns så många!! Det finns så många. Framför allt finns det många amerikaner, de pratar mycket med okända, amerikaner, på sitt amerikanska vis och jag bara "yes. yes. hehe."


Saker som INTE hände: inga söndriga fötter. Inget snusk i unisexbastun. Ingen friend request från läraren jag fick lektion av. Men allt annat hände.




nej

går inte



stress stress stress, kan inte fouksera, kan inte handla i affären, känner inte igen min hand, tycker inte att jens är jens när han är framför mig, allt är fel, tagit extra medicin igen, sova.



mllhoin

9 mg.



Jag har fått 1 mg ny personlighet.







Jag har nära vänner som jag älskar älskar.





Jag har kärleksrelationsbekymmer som vanligt.






Jag berättar ofta för mycket om mig själv för folk och känner mig blottad sen.




Jag kan inte berätta något mer om mig här, om det som spelar roll. Jo Cipralex.. men det är inte så mycket. Just nu. Det går rätt bra.



Jag märker skillnad men mår itne dåligt.

























duktig

Fortfarande 9 mg.


Jag är lite trött på bloggen, märks det?




Jag har luftrörsinfektion.




RSS 2.0