Aftonbladet igen

Aftonbladets löpsedel igår "Mirakelpiller botar PMS". Kan de vara åtminstone lite kritiska? Lite försiktiga? Vad jag har förstått är det ett sorts SSRI-preparat, precis som Cipralex och andra antidepressiva. Att använda ett ord som mirakelpiller för en medicin som ändrar de kemiska strukturera i hjärnan och ger biverkningar. Inte ok.


Jag är så besviken på deras granskning av psykvården. Det är bara sensationsartiklar. Varför finns det ingen som kan INFORMERA om sånt här, på riktigt!




punktpunkt

Punktblogg:

  • Jag pallar inte trappa ner.
  • Jag har extremt stressigt på jobbet, aldrig haft så stressigt förr, så mycket hänger på mig och jag hatar det. Min chef har kladdat till det för mig genom att glömma bort att skicka några mail och det gav mig massvis massvis massvis med merjobb. Jag klarar inte stress. Jag började gråta två gånger på jobbet igår och där finns ingenstans man kan vara ensam.
  • Jag satte in en kopparspral i juli och har haft problem sen dess med insidan av mig. Ja det var däför jag åt antibiotika som jag inte tålde innan, för jag hade infektion i livmodern. Nu är det värre igen och jag googlar och blir livrädd för uttryck som "perforering av livmodern". Ibland är det så bra att googla och läsa och hitta och förstå. Ibland är det inte så bra.
  • Jag har alltså nu sjukanmält mig för jag blir till en darrande icke fungerande hög av denna stress. Jag ska dock jobba hemma. Här är lugnt.

Aftonbladet


Aftonbladet citerar mig:

”Jag är en av de tusentals som äter antidepressiva, fått det utskrivet efter bara ett kort samtal utan information om riskerna och med löfte om att det inte är berondeframkallande”, skriver en kvinna.

Det var jag som mailade aftonbladets reporter. Vad jag hoppas att det blir något riktigt av deras psykvårdgranskning! Något objektivt och belysande, något som är sanningsenligt!

.............

Goddag. Jag mår bra och har gjort det i nästan en vecka. Skitbra mår jag. Glad är jag. Lycklig.










Alltså detta dansandet, snart är mina vader lika stora som mina lår. Jäklar vad de har växt. Upptäckte det på ett foto.

Det är inte så snyggt men det får väl vara så.









































RSS 2.0